ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ***** ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ... ΖΕΣΤΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ! ***** "ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ" ***** Απολαυστικά απογεύματα και χειμωνιάτικες βραδιές με υπέροχα γεύματα που μένουν ανεξίτηλα στο πέρασμα του χρόνου! ***** Σας ευχαριστούμε για την χαρά να τα μοιραστούμε μαζί σας και υποσχόμαστε το ίδιο ενδιαφέρον για τις... επόμενες δροσερές καλοκαιρινές σας αποδράσεις! ***** "ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ" ***** Και για τις φετεινές σας εκδηλώσεις, που σίγουρα θα αρέσουν στους προσκεκλημένους σας... Εννοείται! "ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ" Μας αρέσει... να σας αρέσει!

ΤΟ ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ

Η ταβέρνα «Αρχονταρίκι» βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του γραφικού οικισμού Αγίου Γεωργίου, στα Καλύβια Αγρινίου. Σε ευχάριστο, όμορφο και φιλόξενο περιβάλλον, κυριαρχούν οι γήινες αποχρώσεις, το εκλεπτυσμένο γούστο, η τέχνη και οι πινελιές της παράδοσης.

Τα αντικείμενα που συμπληρώνουν την διακόσμηση μαγνητίζουν το βλέμμα και η ζεστασιά που αποπνέει είναι διάχυτη... Η ποικιλία σε συνταγές και γεύσεις, προκύπτει από συνεχή αναζήτηση, αυστηρή επιλογή υλικών και άριστη γνώση. Πάνω από δέκα χρόνια παραμένουμε σταθερά στην προτίμηση των πελατών μας και συνεχίζουμε μαζί σας κτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης ...ξεκινώντας την κάθε μας ημέρα, πάντα από την ίδια αφετηρία.  
Το ουσιαστικό ενδιαφέρον για το καλύτερο, που αρχίζει από την σωστή ποιότητα
και τερματίζει στο τραπέζι σας με τιμές πραγματικά προσιτές! 

Ούτε συζήτηση...
      ΜΟΛΙΣ ΦΤΑΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ"
                                                    Τέρμα η αναζήτηση!

Αναλαμβάνουμε κοινωνικές εκδηλώσεις
Τοποθετημένο σε όμορφη περιοχή βρίσκεται μία ανάσα από τον ποταμό Αχελώος και η λίμνη Οζερός όπου μπορείτε να απολαύσετε την βόλτα πριν ή μετά το φαγητό σας.
Όλοι οι επισκέπτες της ταβέρνας «Αρχονταρίκι» μπορούν φυσικά να περιηγηθούν  και στην ιδιαίτερη καταπράσινη φύση του κάμπου.
Μοιραστειτε στο Google Plus

ΤΟ ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΥΒΙΑ

Εστιατόριο - Κέντρο εκδηλώσεων || Πλατεία Αγίου Γεωργίου Καλυβίων, Αγρίνιο

Τηλ. 2641095459 - Κιν. 6947748942 || Υπ/νος: Δημήτρης Μαλεσιάδας

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΞΟΔΟΣ ΦΑΓΗΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ... ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΟΡΥΒΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!